U17-EM: Förlust för Italien

Spela Casino - Nu €20 Gratis

Lorenzo Crisetig i duell med en random tysk.

Efter en bra första halvlek orkade inte de blå i andra halvlek. Tyskarna var snäppet starkare och fick till slut hål på italienarna med knappa 10 minuter kvar av matchen. Minuten senare utökade man ledningen till 2-0 och det blev sedan slutresultatet.
Crisetig, Fossati, Natalino och Dell'Agnello fick starta matchen och jag tycker att alla fyra gjorde en bra match.

Fossati: Helt klart Italiens bästa spelare, framför allt i den första halvleken. Styrde och ställde på mittfältet med sin spelförståelse och härliga passningsförmåga. Tyvärr brände han ett gyllene läge (fint förarbete av Dell'Agnello) precis innan Tyskarna tog ledningen. Han är precis den spelartypen vi saknar i dagens Inter. Iniesta-vibbar. Att vi hämtade honom från Milan gör inte saken sämre direkt.

Crisetig: Gjorde en helt okej match som defensiv mittfältare. Tyskarna hade svårt att komma igenom på mitten och det betyder bara att vår Lorenzo gjorde det han skulle.

Dell'Agnello: Godkänd. Som ensam center blev han väldigt isolerad och hade svårt att göra något med bollen när den väl kom till honom. Han vann annars många nickdueller och det ser ut som att vi har en ny Acquafresca på G i klubben. Liksom Fossati sumpade Simone ett givet mål när han nickade utanför från nära håll efter ett fint inlägg av just Fossati.

Natalino: Stabil i det defensiva, mindre bra i det offensiva. Att han egentligen är mittback märktes tydligt. En ny Andreolli?