Gerrard? Jimenez!
Det är tydligen inte bara Gerrard som varit våldsam de senaste dagarna. I Chile, Santiago, har "El Mago" uppenbarligen hamnat i bråk med den förre Chievo-spelaren Mauricio Pinilla. Enligt tidningen La Cuarta blev Interspelaren förolämpad när han var på väg till toaletten och det fick han att se rött. Tre slag i ansiktet knockade Pinilla till golvet, som uppsökte läkare direkt efter händelsen. Enligt Pinilla själv så använde Jimenez ett föremål vid misshandeln, något som interspelaren förnekar.


Kommentar: Aj aj aj. Detta lär knappast stärka hans aktier och vi kanske aldrig får se honom mer i blåsvart efter detta. Vad tror ni?

WANTED: Trequartista
Enligt dagens CdS så har José bestämt sig för att mer eller mindre släppa sin drömtaktik 4-3-3. Det blir istället Mancini-taktiken med en trequartista bakom anfallarna. Diego Ribas da Cunha är nästa spelare att ryktas vara på Inters långa önskelista. Andra alternativ är enligt CdS Andrei Arshavin, Diaby samt Ivan Rakitic från Schalke 04. Valencias David Silva nämns också.
Man kommer dock inte försöka värva någon av dessa nu i Januari. (Corriere Dello Sport)

Samtidigt vill Lecce låna vår enda riktiga trequartista i klubben, Luis Jimenez. (Gazzetta dello Sport)

Nelson Rivas till Bologna"Tyson" kommer med största sannolikhet att spela för Bologna resten av den pågående säsongen. Mihajlovic fick som han ville och Nelson ansluter på lån när transferfönstret öppnar.
Källa: TMW

Kommentar: Kul för Rivas, en spelare jag gillar väldigt mycket. Brutalt hård i alla närkamper. Håller han sig bara skadefri så kommer han att vara en stor tillgång för Mihajlovic och Bologna. Frågan är dock om vi får se honom i en blåsvart tröja nån mer gång i framtiden? Jag hoppas, men tror inte det.

Forza Nelson Rivas!

Phillippe Coutinho.. again.Coutinho ska ingå i Vascos A-trupp nästa säsong och för några dagar sedan var han med och presenterade nästa säsongs matchtröja för Vasco. Snart är det dags att byta färger för Phillippe!
En annan supertalang hos Vasco, Willen, vill hemskt gärna följa med Coutinho till Italien 2010, enligt
Globo. Dags att agera Moratti?

CoutinhoVideon innehåller bland annat klipp från USA - Brasilien (U17) som spelades den 9e dec 2008. Vilken lirare!

God Jul!

Biabiany 2008


Primavera: Inter - Rimini 4-1

Davide Santon 1-1:Mattia Destro 2-1:


Boccalon 3-1 (Tack  till Fuorigioco @ Svfans) :Boccalon 4-1:

Mercato: Biabiany till Udinese?

Enligt gazzettan så är det mer eller mindre klart att Udinese köper 50 % av Biabianys kontrakt för 2.5 miljoner €. Men andra rykten säger att ett visst Manchester-lag har fått upp ögonen för en av Serie B's bästa spelare under hösten.

Ett delägarskap med Udinese låter riktigt bra, då de oftast tar väl hand om unga talanger. Och med tanke på hur det går nu för Udinese så är det inte helt omöjligt att man vill förändra lite i truppen. Biabiany i Serie A redan denna säsong? Ja tack!

Corriere Dello Sport: Ibisevic?

Dagens CdS skriver att Mourinho vill ha en ny anfallare (i och med Adrianos förväntade transfer) och det senaste namnet att ryktas vara påväg till Inter är ingen mindre än bundesligas skytteung Ibisevic.
Jag har inte sett honom spela, men hans målfacit talar sitt tydliga språk. Det är en klass-spelare.

Siligardi på väg bort från Bari

Luca Siligardi ser ut att lämna Bari i januari pga att han fått för lite speltid av juventinon Antonio Conte. Modena (Biabiany), Piacenza och Sassuolo (Filkor) sägs vara intresserade.

Kommentar: Äntligen lite goda nyheter när det gäller Luca. Han får på tok för lite speltid för att utvecklas på bästa sätt. Helst ser jag honom lämna för Modena eller Piacenza eftersom att Sassuolo leder Serie B. Det känns som att han skulle få mest speltid i ett av bottenlagen.

Allievi Nazionali: Marco Ezio Fossati

Innermittfältaren sägs vara minst lika talangfull som en viss Mario Balotelli. Mycket intressant spelare!Lekstuga + ribbträff:Frisparksmål:


En bra start på dagen

... fick jag när jag läste det senaste ryktet som uppkommit pga den här soppan med Adriano. Enligt Gazzetta dello Sport kan man tänka sig Nicklas Fuckin Bendtner som en ersättare till Adriano. För 6-7 år sedan hade jag blivit orolig, men året är 2008 och vår ledning är faktiskt kompetent numera.

Vem ska ersätta Adriano då? Ja, jag tycker att han sumpat sin sista chans, för länge sedan.
Jag ser bara ett alternativ i Didier Drogba, om nu den överskattade Scolari är dum nog att vilja värva Adriano.

På återseende. Två tentor kvar denna vecka.

Video: Inter 4-2 Chievo

1-0 Maxwell:


2-0 Stankovic:


3-2 Ibrahimovic:4-2 Ibrahimovic:

Klacka den som.... DestroDet är inte bara Mr Z som kan det här med klacksparkar. Visserligen gick inte Destros i mål men han verkar vara grymt lovande.

Fyra ynglingar uttagna i U19-landslaget

Luca Tremolada (Ytter)
Mattia Destro (Anfallare)
Michele Rigione (Försvarare)
Luca Caldirola (Försvarare)

Alla fyra tillhör årets primaveratrupp och är födda 91.

Framtiden är ljus.

CL-motståndareRoma
Panathinaikos
Barcelona
Liverpool
Man Utd
Bayern Munchen
Porto
Juventus

Visst hoppas man på Tyskarna eller Portugiserna men jag är övertygad om att det blir Barcelona. Oh lord...

Primavera: Inter - Treviso 4-1

... Målen kan du ladda hem här.

Minifiasko i CL

Roma - Inter (0-4) följdes upp av en värdelös 1-0 vinst mot Famagusta hemma. Segern mot tjuvarna följdes upp av en förlust hemma mot gruppvinnarna från Grekland. Lazio - Inter följdes upp av en plattmatch i Tyskland. Vad är problemet? Drabbas man av gummiben så fort man hör CL-hymnen precis innan matchstart? Man börjar bli trött på det här. Be till gud att vi inte lottas mot Barcelona... Pray!


RIP 4-3-3.

Biabiany vs AscoliLazio - Inter 0-3

Ibracadabra:


0-1 Walter SAMUEL:

0-2 Diakite:
0-3 Zlatan Ibrahimovic:
Primavera: Albinoleffe - Inter 2-1

... förlust, men vilket mål av Mattia Destro!Alla dessa skador...


Den unga anfallaren Gianluca Litteri (utlånad till Slavia Prag) hann endast spela i 6 minuter i Uefacupmatchen mot Aston Villa innan han råkade ut för en svår knäskada. Han har åkt hem till Italien och Appiano Gentile då han behandlas av Inters läkare Dr. Combi.

Allievi Nazionali: Inter 4-1 BresciaLägg namnet Marco Ezio Fossati (fjärde målet) på minnet.