Nyhetssvep 8 Maj

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Finns inte många nyheter idag som är så speciellt intressanta.
Militosnacket fortsätter, var och varannan site skriver att han är blåsvart och att Acquafresca går till Genoa. Milito har även gått ut och sagt att Ibra är en fantastisk anfallare...

Paul "Gazza" Gascoigne har avslöjat att Jose Mourinho sänt en inbjudan till honom ang en månads träning med Inter. Detta i en intervju från the Daily Mail och där säger han även att han troligtvis kommer att acceptera erbjudandet. Länk till intervjun finns här.

Maicon närmar sig en efterlängtad comeback och förhoppningsvis får vi se ett inhopp i matchen mot Siena den 17e maj.

Andrea De Marco kommer att döma helgens match mot Chievo. Detta blir hans tredje intermatch denna säsong efter Reggina-Inter (2-3) och Siena-Inter (1-2). Båda matcherna har vi avgjort väldigt sent och jag förväntar mig en tät match mot Pellissier & Co.

Kommentarer
Postat av: ForzaInter

Längtar till att få se Maicon spela :D

2009-05-08 @ 20:55:34
Postat av: Smorgos

Bara jag som reagerar aningen med militosnacket och att "Milito har även gått ut och sagt att Ibra är en fantastisk anfallare...". Som tidigare kommentar, vi vill gärna ha milito, men att tolka citatet ÄR ibrbrush (ibra) inter och det som väger i militos tycke. Två aspeketer: ibra har utgjort inters fränst ett par säsonger och sticker ut i italiens fotboll och 2) milito vet att (om han spelar i inter) kommer spela med ibra och vill utgöra itaielns, om inte "el mundos" på tok farligaste anfall (på en 4-4-2)jag är full……

2009-05-09 @ 07:03:00
Postat av: Inter

Milito är väl snart 30 år gammal. Detta kan vara hans sista chans att få spela för en storklubb. Klart han inte tackar nej ;)

2009-05-09 @ 10:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback