Nyhetssvep 14 Maj

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Barcelona förbereder ett jättebud på Zlatan Ibrahimovic enligt dagens Gazzetta. Efter Champions League-finalen kommer man att erbjuda Inter runt 50 milj € samt Samuel Eto'o för svensken.

Idag kommer M.Branca och Hidalgo ha ett möte angående Diego Milito. Man kommer även att diskutera möjligheten att värva högerbacken Marcos Angeleri, om nu ett signifikant bud på Maicon dyker upp.

tisdag ska Mourinho, Orali, Moratti och Branca ha ett möte om den kommande säsongen enligt CdS. Ett hett namn som kommer bli diskuterat är Arjen Robben. Samtidigt vill Paris SG värva Patrick Vieira och Felipe Melo uppskattas mycket av José.

Det är bekräftat att Drogba var i Milano pga "personliga skäl" och besökte bland annat en nattklubb. Idag har nya uppgifter kommit om att han var på nattklubben med några gamla vänner, samt några nya. Dessa var bl.a Muntari, Vieira och Balotelli.

Kommentarer
Postat av: Interista-4ever

Budet från Barca på Zlatan är riktigt bra och jag tror faktiskt att Inter kanske kmr acceptera de om budet nu skulle komma...

Inter jobbar väldigt hårt med att få över Milito, tror faktiskt han kmr.

Vem e Angeleri, e de den där argentinaren med långt hår?

Robben är en fantastisk spelare, dock tror jag inte han kmr då Mou o han inte har så bra förhållande

Bra, släng iväg Vieira o ersätt honom med Melo

Haha Drogba festar med Muntari, Vieira o Balo. Tuung ;)

2009-05-14 @ 11:58:53
Postat av: Ario

Rooooooobbbbbbbeeeeeeennnnnnnnn :D:D:D:D:D

2009-05-14 @ 13:44:42
Postat av: Max

Eto'o+50M får väl ses som en bra affär, men det kommer fortfarande kännas jättekonstigt utan Zlatan, iallafall för mig. Och då krävs det ju plötsligt en targetman, iallafall om vi ska fortsätta spela som vi har gjort. Balotelli går väl an, men han ska inte vara en targetplayer enligt mig.

2009-05-14 @ 15:07:23
Postat av: Skumpan

Jag hade hellre tagit Sneijder, eftersom Robben är väldigt skadebenägen, och glaskroppar har vi GOTT(!) om i dagens trupp. Sen kan Sneijder spela vartsom helst på mittefältet, medan Robben är mera av en ytter (rätta mig om jag har fel). Och som sagt, Robben och Murre hade inte ett så jätte bra förhållande i Chelsea.Bra att Vieira sticker, det är inte ofta han gör någon glad nu för tiden.Och om det budet på Zlatan skulle stämma, så säger jag bara SÄLJ!! :)

2009-05-14 @ 16:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback