Nyhetssvep 27 Mars

Spela Casino - Nu €20 Gratis

Inter uppges vilja offra Adriano  (samt en summa pengar) för att få Samuel Etoo till klubben. Kameruanen har ett kontrakt som går ut i juni 2010 och kontraktsförhandlingarna verkar inte gå som man hoppats. Därför kan en försäljning i sommar vara ett hett alternativ då man inte vill riskera att han lämnar klubben på fri transfer.

Florentino Perez kan komma att använda Maicon som vallöfte för att återigen bli president i Real Madrid. Man vill flytta in Sergio Ramos som mittback tillsammans med Pepe och Maicon vore den ideala ytterbacken för marängerna. Maicon är idag värd 30 milj € och en försäljning skulle innebära en vinst på 24 milj € för Moratti.

Simon Kjaer kan lämna Palermo för 12 milj € enligt hans agent, och refererar till en klausul i danskens kontrakt. Dock tror han ändå att Kjaer stannar minst en säsong till i Palermo även om saker kan förändras väldigt fort inom fotbollen.

Santon blev, som väntat, uttagen till U21 idag av Casiraghi. Tillsammans med Balotelli och Acquafresca åker han till Kerkrade för att möta Hollands U21-landslag.

Enligt Dejan Stankovic bör Inter försöka värva Adrian Mutu från Fiorentina. Han är en spelare som kan vinna matcher på egen hand, menar serben. Imorgon möts Rumänien och Serbien i VM-kvalet.

Il Capitano vill se en av Aguero, Tevez och Milito i en blåsvart tröja nästa säsong. Han anser att dessa tre är fantastiska fotbollsspelare och tror att de skulle passa in perfekt i dagens Inter.Dagens länktips: Budson

Kommentarer
Postat av: Jones

håller me il capitano att vi borde värva en av milito, aguero, tevez.vi ha redan ibra, adri, balotelli + acqua som kmr tebaks från lånmed nån av de tre argentinarna kmr vårt anfall bli komplett.

2009-03-27 @ 21:01:37
Postat av: Interista-4ever

Bra nyheter!

Men Bolzoni blev ju inte alls kallad till U-21, eller? :S

2009-03-28 @ 00:10:49
Postat av: T

Interista-4everHelt rätt. Artikeln jag läste hade fel. Står fortfarande att Bolzoni är uttagen där. Tack, ändrar det nu.

2009-03-28 @ 00:30:33
Postat av: Interista-4ever

Traversa

No problem ;)

2009-03-28 @ 11:43:42
Postat av: Max

Samuel Eto'o - gärna, men ännu hellre Agüero. Frågan är dock: Vad ska Barcelona med Adriano till?

2009-03-29 @ 01:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback