Tutti Pazzi Per Santon!

Spela Casino - Nu €20 Gratis


Efter tre riktigt bra insatser hyllas nu Davide Santon (och Mourinho) av italiensk media. Steget från primavera till A-laget är enormt stort men som vi alla har märkt har det inte varit något som helst problem för ytterbacken, precis som för Balotelli.
Dagens Corriere dello Sport skriver idag bl.a "Santon e un futuro azzurro", dvs: Santon är en framtida landslagsman för Italien. För Mourinho är han dock fortfarande "Il bambino". Nu vet vi att han talade sanning när han i början av säsongen sade att Santon är en spelare för "sitt Inter". Den korta försäsongen räckte för att se hans potential.
När det gäller spelarbetyg från Cataniamatchen fick Santon respektfulla 7 i betyg av Gazzetta dello Sport. Corriere della Sera gav han 7.5 i betyg. Hur ofta får en 18-åring det?
Låt oss hoppas att han håller sig nere på jorden, till skillnad från Balotelli.



Mediaset spekulerar idag om vem som härnäst blir uppflyttad till A-laget efter Balotelli och Santon.
De som nämns är:

Vid Belec - Den 1.92 m långe målvakten från Slovenien som redan hunnit bli uttagen fem gånger av Mourinho, efter att ha imponerat på Silvino.

Cristian Daminuta - Given i mittförsvaret i primavera. 1.90 lång, magisk högerfot, bra fysik och snart 19 år gammal. Rumänen, som kom till Italien under sommaren, har ännu inte anpassat sig helt och hållet men visar redan nu stor potential.

Rene Khrin - Sloveniens stjärna i U19-landslaget. En klok och mogen mittfältare som kombinerar både kvalitet och kvantitet. Han har redan fått möjligheten att träna med A-laget och intrycket på Mourinho har varit positivt.

Obi - En mycket teknisk trequartista (och även vänsterytter) från Nigeria som redan är inne på sin andra säsong i Primavera, trots att han är född 1991 som Santon. Assistkung.

Mattia Destro - Anfallaren som redan gjort sju mål för primavera denna säsong. Han är 1.87 m lång och har bra teknik trots sin längd. Men hans främsta egenskap är dock målsinnet. 56 mål gjorda i Intertröjan när han är inne på sin fjärde säsong i klubben.



Fcinternews skriver att Inter har förlorat kampen om Ivanovic mot Fiorentina. En spelare som Mihajlovic många gånger rekommenderat Moratti & Co att värva. Kan det möjligtvis vara så att Chelsea vägrat sälja serben till Inter pga Mourinho? Kan inte tänka mig att Ivanovic hellre vill spela för Viola än Inter. Dock vet man ju inte om Inter verkligen varit seriösa ang försvararen.



Dagens länk-tips:  Budson

Buona notte!

Kommentarer
Postat av: Jones

riktig bra blogg me intressanta nyheter om vårt älskade inter

2009-01-30 @ 01:16:28
Postat av: Max

Har för mig att Daminutã köptes in som def mitfältare. Kul att han också är mittback. Kanske den nya Chivu? Vore kul att se lite fler unga spelare men nu när även cupen tas jätteseriöst lär det väl mest bli på försäsongen...

2009-01-30 @ 15:57:11
Postat av: Skumpan

Är inte Aiman Napoli med i något hörn? Synd isf, han är ju oxå en bra målskytt.

2009-01-30 @ 17:00:12
Postat av: Traversa

Jones: Tack!



Max: Har också för mig det. Alltid bra med mångsidiga spelare.



Skumpan: Läste precis att man köpt upp hela Aiman Napolis kontrakt. Det betyder ju att man tror på honom. Jag hoppas på en utlåning till en värdelös SerieB-klubb nästa säsong.

2009-01-30 @ 19:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback