Transfersurr

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Marcos Angeleri uppges vara väldigt nära en övergång till Inter enligt de flesta italienska mercatosajter. Det är spelarens agent som uttalat sig om att sin klient helst vill till Italien, trots intresset från Athletico de Madrid.
Visst är det trevligt med ännu en argentinare men varför vill man ens värva en högerback? Maicon är Maicon och som ersättare finns både Capitano, Burdisso samt Santon.



Savio Nsereko, Brescia. Il nouvo Hamsik. Den mycket talangfulle mittfältaren jagas av Napoli, Inter samt flertalet tyska klubbar. Jag har aldrig sett honom lira men om man ska tro folket på ett italiensk interforum så är denna spelaren verkligen något att satsa på. Inter och Napoli hade ett mindre transferkrig om Hamsik och Santacroce (Båda från Brescia) och vi vet redan hur det slutade. Tredje gången gillt för Moratti?

Kommentarer
Postat av: hajde inter!

maicon är maicon, men inter behöver en pålitlig ersättare...capitano är pålitlig, men också gammal och man kan inte förlita sig på honom för alltid.burdissos insatser för inter har inte varit strålande och jag personligen tycker att inter borde sälja honom så fort som möjligt. kvar blir santos, som fortfarande är ung och oerfaren. df behöver inter angeleri...angående nsereko, så tror jag inte han kommer att gå till inter, eftersom han inte tror att han kommer att få tillräckligt mycket speltid som han behöver för att utvecklas...vilket låter ganska smart från hans sida.

2009-01-05 @ 05:33:28
Postat av: Anonym

Capitano är pålitlig som få. Han håller denna säsong, och garanterat nästa säsong. Och då har Santon förhoppningsvis utvecklats till en bra spelare. Angeleri ryktas få 3 milj € i lön. Helt absurt!



Om man skulle värva Nsereko så tror jag inte att han skulle rätt in i Inter direkt. Man hade nog lånat ut honom till en mindre klubb i Serie A.

/Traversa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback