Nyhetssvep 12 Maj

Spela Casino - Nu €20 Gratis

Fyra Serie A-klubbar är ute efter Inters delägda målspottare i Serie B. Riccardo Meggiorini, 23 år gammal, har gjort 15 mål för Cittadella denna säsong och blivit hett eftertraktad i Italien. Hans agent Claudio Pasqualini har bekräftat att Atalanta, Sampdoria, Cagliari och Siena är intresserade. I Juni kommer Inter och Cittadella ta ett beslut om anfallarens kontrakt och ett troligt scenario är att Inter köper upp resterande delen av hans kontrakt för att sedan låna ut han till en av de fyra nämnda klubbarna.

Inter, Liverpool och Real Madrid har fått en vass konkurrent i jakten på Carlos Tevez. Engelsk media skriver idag att de rödsvarta är villiga att betala de 40 milj € som SAF vägrar betala för argentinaren. 20 milj € kommer då att gå till MSI och resterande blir då anfallarens lön i fyra år.

Även Adriano Galliani har "officiellt" gett upp hoppet om en scudetto denna säsong. Han, liksom andra, menar att Inters jämna spel har gjort de blåsvarta till värdiga mästare.

Det är ingen hemlighet att Napoli är ute efter både Acquafresca och Suazo. Med tanke på Zalayetas barnsligheter vid sidan av planen jagar man nu flertalet anfallare och då Floccari valt Genoa vänder man sig på allvar mot Inter. Man vill nu alltså spela med tre anfallare där Acquafresca är på topp med både Suazo och Lavezzi bredvid sig.

Paolo Orlandoni har förlängt sitt kontrakt ännu ett år uppger inter.it.

Kommentarer
Postat av: Smurfen

Haha Napoli skulle få ett faaarliiigt anfall om de fick igenom sin önskan ;)

2009-05-12 @ 19:48:57
Postat av: Max

Iallafall ett sjukt snabbt anfall :O

2009-05-13 @ 09:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback