Nyhetssvep 30 April

Det ser ut att bli en 4-3-3 formation mot Lazio. På träningarna har Mancini och Figo spelat på kanterna, med Ibra som center. På mittfältet kommer Muntari, Zanetti och Cambiasso spela. Chivu och Santon tar hand om ytterbacksplatserna.

Corriere Dello Sport skriver idag att Inter vill ha Ribery som ska ha sagt till högt ansedda l'equipe att han inte stannar i Bayern Munchen om laget missar Champions League till nästa säsong.

Acquafresca ser inte längre ut att spela för blåsvart nästa säsong. Det pratas mer och mer om att han ska till Genoa i en affär där Milito och Motta går till Inter. Samtidigt har Quagliarella sagt att inte skulle kunna tacka nej till klubbar som Inter och Juventus.


Nyhetssvep 28 April

Anfallstalangen Ebrima Bojang (Född 1992 i Gambia) har nu landat i Milano och ska under denna vecka provträna med primaveralaget.

Enligt Tuttosport erbjuder Real Madrid Ibra 15 milj € per säsong, samtidigt som man lovar honom att även Cristiano Ronaldo värvas. Hur nu det ska gå till...

D'Agostino är mycket nöjd över att lag som Inter och Napoli fått upp ögonen för honom och han tackar Udinese för detta.

Napolis förhandlingar med Floccari inte går som man tänkt sig har man riktiat in sig på Acquafresca, som enligt sin agent mer än gärna hade spelat för Napoli. Även Genoa är intresserade av anfallstalangen.

Ridå



Visst, du kanske vill lämna. Men spela klart säsongen först....

Mario vs Juve


Nyhetssvep 23 april

Fler uppdateringar kan komma under dagen..

När hela Caso-Adriano är över kommer man att börja förhandla med Genoa angående Milito och Motta. Om/när Adrianos kontrakt verkligen rivs upp har Inter 12 milj € extra att spendera. Med den summan, plus ytterligare 12 milj € samt Jimenez eller Obinna hoppas man kunna övertyga Preziosi att sälja sin stjärnduo.

Simon Kjaer har en utköpsklausul på 12 milj €, dock gäller den bara för utländska klubbar. Men Inter vägrar att ge upp och uppges nu försöka "hjälpa" Palermo att värva Angeleri (på väg till Lazio), för att sedan kunna värva Kjaer för en rimlig summa.

Nyhetssvep 22 April

Pga tidsbrist gör blir det en extremt kort version idag...

  • Enligt Daily Mail pratar Mikel ofta med Oba Martins om hur livet är i Italien samtidigt som intresset från de blåsvarta hela tiden ökar.
  • Thiago Silva har sagt att ingenting är omöjligt och tror att Milan kan rubba Inter, även om det blir svårt.
  • Juvefansen sjöng återigen flera ramsor om Balotelli, innan matchen mot Lazio. Zeru Titoli som en viss Mourinho hade sagt.
  • Thiago Mottas agent säger att sin klient är värd hela 20 milj €.

Nyhetssvep 21 april

Mr Överdos himself, Lapo Elkann, har gått ut och sagt att det är fel att straffa Juve pga de rasistiska sångerna. Han fördömer sångerna men säger också att Balotelli uppträdde felaktigt på planen. Fråga bara Legrottaglie, menar knarkaren.

Ernesto Bronzetti är stensäker på att Ibra stannar i Inter. Han menar att ingen klubb är villig att ge ut en sådan lön, och framför allt inte betala ut de 100 milj € som Zlatan kostar.

Enligt tmw har Inter bjudit 16 milj € för Gaetano D'Agostino och trots intresset från Napoli så föredrar mittfältaren Inter.

Den 5e maj kommer Abate framföra ett nytt lagförslag till fotbollen i Italien efter helgens händelser. Lagen ger poliser rätt att ingripa mot fotbollssupportrar när rasistiska sånger och slagord framförs på läktarna.

Den forme Inter-strikern Altobelli har sagt till Napolimagazine att Napoli bör köpa Julio Cruz till nästa säsong. "Cruz vet hur man avgör matcher, han tränar hårt och är en tränares dröm".



Bingo Online - Bingosidan.com

U17: Brasilien 3-0 Peru


Nyhetssvep 20 April

Enligt internews har man påbörjat förhandlingar med Udinese ang Gaetano D'Agostino samtidigt som Mikel-intresset ökar för varje dag som går. Ingen lugn och ro för Branca, trots att vi fortfarande är i April.

Det snackas fortfarande om en möjlig Inter-transfer för Bruno Alves. Mittbacken uppges vara värd runt 15 milj € och han skulle gärna spela för Mourinho enligt 24oredisport.

Trots att Milan återtagit andraplatsen i ligan säger Galliani att hans lag är för sent ute för att kunna rubba Inter. Milan har kvar att möta bl.a Roma, Juventus, Fiorentina och Udinese.



Dagens länktips: 100 % Gratis lotto. Sköna priser.
Kingolotto - 100% Gratis Lotto

Juventus 1 - 1 Inter



  • Markeringen vid deras kvittering? Obefintlig. Blir så förbannad!
  • Balotellis målfirande. Priceless. Pekandet på scudettoskölden. Priceless #2.
  • +10 poäng. 18 kvar att spela för. Milan-Juve snart. Risken / chansen är stor att vi blir mästare i kostym.
  • Farina och linjedomarens blunder vid straffsituationen innan kvitteringen: What the hell?
  • Zlatans hämnd på Chiellini. Såg fan identisk ut med den Chiellini gjorde för ett år sedan.
  • 10 poäng. Vi vann inte, men de förlorade.

God natt.

U17: Paraguay 0-4 Brasilien

Coutinho hade en bra dag:


Nyhetssvep 17 April

Enligt Santon är Messi den största talangen i världen. I Italien är Balotelli den största, följt av Macheda (som han spelat med i ungdomslandslagen), Ragatzu i Cagliari samt Chelseas Sala. Han berättar också att han fick erbjudanden av både Manchester United och Chelsea innan han slog igenom i Inter.

Inter fortsätter att hålla ögonen på Genoa och dess spelare. Förutom Thiago Motta och Diego Milito finns ett intresse för Giandomenico Mesto. Högerbacken trivs bra i Genoa just nu men han skulle inte kunna tacka nej till en större klubb såsom Inter, Juve eller Milan, enligt hans agent. Italienaren är värd ca 7 milj €.

Nyhetssvep 16 April

Mourinho funderar på att låta Figo starta i matchen mot Juve. På träningarna har man spelat in en 4-3-2-1 formation med Figo och Balotelli bakom Ibrahimovic på topp. Zanetti får då spela högerback och Stankovic flyttar ner ett steg på mittfältet.

"Ingen vill ha en spelare som är i Adris situation idag. Adriano är inte värd ett öre nu." - Joao Henrique Areias, högt uppsatt i klubben Flamengo, som dementerar en eventuell återkomst för Adri i den rödsvarta klubben.

Lösningen på Adrianos problem? Milan och tro, enligt Kaká som hoppas att han snart är tillbaka på planen.

John Obi Mikels kontrakt går ut sommaren 2010 och Mourinho ser nigerianen som den perfekta ersättaren till Vieira. Enligt brittisk press har mittfältaren bestämt sig för att inte förnya sitt kontrakt med Chelsea och Inter uppges erbjuda honom ett fyraårskontrakt värt 3.5 miljoner per säsong. Patrick Vieira verkar däremot vilja flytta i motsatt riktning, till Premier League där han hör hemma.

Dunga kommer att vara på plats i Turin för att se seriefinalen på lördag. Tyvärr har han bara tre spelare (Maxwell, Julio Cesar samt Amauri) att hålla ögonen på då Maicon och Adriano inte finns tillgängliga.

Iaquinta har vaknat upp på fel sida och säger idag att Juves anfallsuppsättning inte har några rivaler i Europa (!).



Dagens länktips, 100 kr gratis på Ladbrokes: 
100Kr Gratis - Gamblingonline.se

Nyhetssvep 15 april


Inga vettiga nyheter hittils idag.

Nyhetssvep 14 April

Gazzettan skriver idag att Inter leder jakten på Milito, men att Juventus har två trumfkort i Palladino och Criscito som man kan erbjuda Preziosis Genoa. Inters bud sägs ligga på 15 miljoner € + David Suazo, dock vill Genoas president hellre ha Acquafresca istället för Suazo. Det har dock Mourinho satt stopp för.
Man kommer att erbjuda anfallaren en kontrakt som ger honom 4 miljoner € per säsong, och det kan Juventus inte matcha.

Juventuslegendaren Ciro Ferrara har gått ut i media och sagt att titelkampen är avgjord, oavsett resultatet i den kommande seriefinalen.

Antognoni: " I primavera finns den nye Ibra". Den förre storspelaren Giancarlo Antongioni säger att Inter inte behöver spendera miljoner på någon ny anfallare när man har Balotelli och framför allt Destro.  "Han är elegant, vass, bra på huvudet och kan bli den nye Ibrahimovic." Han säger också att Santon inte är som Facchetti, utan mer som en italiensk version av Maicon.



Dagens länktips:
100Kr Gratis - Gamblingonline.se

Nyhetssvep 10 april

I och med Adrianos farväl till fotbollen kommer Aqcuafresca med största sannolikhet att lira i blåsvart nästa säsong samtidigt som en Milito-värvning känns allt mer nödvändig. Om sedan både Cruz och Crespo lämnar kan det bli så att Suazo stannar i klubben.

Giovani Dos Santos uppges idag vara väldigt nära Inter, på lån. Mexikanen har samma agent som bl.a Jose Mourinho och Ricardo Quaresma och det lär underlätta en ev utlåning. Inter ville redan för två år sedan värva Giovani men vid den tiden var inte Barcelona speciellt angelägna att sälja.



Dagens länktips:
Budson

Hyfsad träff

... av Matrix på träningen:

Nyhetssvep 9 April

Marco Branca har fått uppdraget att hitta två unga spelare till nästa säsong. De spelare det pratas om idag är återigen Kwadwo Asamoah samt Palermos Simon Kjaer. Det blir dock svårt att övertyga Zamparini men Inters första bud sägs vara 7 milj € för ett delägarskap med Palermo. När det gäller Asamoah är Inter vara villiga att erbjuda Rivas eller Biabiany samt Rene Krhin på lån till Udinese.

Adriano är ryktenas man just nu. Senaste nytt är att han påstås sitta på ett plan i detta nu som tar honom till Milano, tillsammans med sin agent Rinaldi.

Moussa Dembele, en fysisk och mycket teknisk anfallare från AZ Alkmaar, är nästa spelare att ryktas vara på väg till de blåsvarta. Dembele imponerade stort under förra sommarens OS-turnering för Belgien och uppges kosta ca 10 milj €.

Jakten på en trequartista fortsätter och utöver Dembele tittar man även på en annan Belgare. Eden Hazard från franska Lille är 18 år gammal, född den 7e januari 1991, och har redan spelat 26 matcher för sin klubb och gjort tre mål. Yngligen är mycket snabb och teknisk, precis vad man saknar på mittfältet i dagens Inter. (Gazzetta dello Sport)
Edens mål mot Lyon:
Youtube



Dagens länktips: Casinobonus - Hasardspel.com

Ebrima Bojang väljer Inter

The Gambia Under 17 and Real de Banjul striker, Ebrima Bojang, has revealed he is "proud" of reported interest from big clubs like Italian giants Inter Milan and Premier League side Tottenham Spurs.

The 16-year-old is reported to be a target for Inter Milan, who have  been alerted by Bojang’s form in just concluded African Under 17 Championship, where he helped The Gambia clinch the gold trophy. The teenager was exceptionally impressive during the biannual event, scoring four goals in five matches including the final in which the Baby Scorpions beat hosts Algeria 3-1 to earn the nation’s second-ever youth nations cup.

Observer Sports understands that Bojang has already been offered a trial at the San Siro by the charismatic Inter Milan coach, Jose Mourinho, while he will also head to Tottenham later this month when visa issues have been resolved. “I was happy to hear that Inter Milan and Spurs are following me. It is is great honour for me because it reminds me that people appreciate my efforts on the pitch,” the tall-lanky striker told Observer Sports.

Bojang said his Real de Banjul officials may have an influence on which club he would head to, but admitted Inter Milan would be a better choice, having in mind the difficulties most players face in securing work permit in England. “I would prefer Inter Milan to Spurs because it is very hard to get a work permit in England.

I know I am a young player and I have a  long way to go, but it will be at my advantage to play in Italy where I will I face little difficulty in acquiring a work permit,” Bojang concluded.

Adri plåtad



Första bilden på Adriano efter försvinnandet. Ser inte allt för lycklig ut.


Nyhetssvep 7 April

Nemanja Vidic´s agent har sagt till internews att hans klient inte kommer att flytta i sommar, av den enkla anledningen att Vidic trivs mycket bra i Manchester.

Thiago Motta fortsätter att imponera för succélaget Genoa och Inter håller ögonen på brassen. Om Genoa missar CL-platsen kan möjligtvis Motta bli intresserad av en flytt. Dock lär inte Genoa vilja släppa båda sina stjärnor, då Milito inte ser ut att stanna kvar i klubben.

Idag kommer Dr Combi & CO att undersöka Julio Cesars skada och det finns fortfarande förhoppningar om att skadan är läkt innan 18e April. Dock är matchen mot Palermo helt utesluten för brassen. Det blir Toldone mot Palermo.

Kwadwo Asamoah imponerade stort i matchen mot Inter, och nu uppges Mourinho vara intresserad av den unga mittfältaren, född 1988. Dock står fortfarande D'Agostino högre upp på listan.



Länktips:
Spela Med 5000 Kr Gratis - Gamblingonline.se

Nyhetssvep 6 April

Gnällspikarna från Udine tycker fortfarande att de skulle fått en straff igår. Quagliarella och Pepe menar att Julio Cesar nuddade anfallaren med sin vänstra arm.
Udineses tränare nämnde dock inte den händelsen och talade om att man helt enkelt saknade tur i matchen och att han inte var missnöjd med själva insatsen.

Julio Cesar riskerar att vara borta från spel i en månad efter ljumskskadan han ådrog sig igår. Dr Combi har dock inte bekräftat detta ännu. Mourinho är hursomhelst lugn med tanke på vilken erfaren målvaktsreserv han har i Toldo.

Fyller eventuellt på med fler nyheter under dagen...



Länktips:
Budson

Gilmar Rinaldi: Adriano återvänder INTE på måndag

Adrianos agent Gilmar Rinaldi har idag förnekat att Adriano återvänder på måndag, detta har han sagt till brasilianska Globo. Agenten förnekar också att Adriano festat med nån knarklangare som det ryktats om dessa dagar.
Han säger också att han inte har någon som helst aning om när Adriano återvänder, dock kände han sig tvungen att förneka alla dessa rykten som florerar idag.

Video: Islas självmål


Dagens hjältar

Dagens hjälte #1:


Dagens hjälte #2:


Awako: Inter köper mig i Juni

Den unga mittfältaren från Ghana är mycket optimistisk angående en möjlig transfer till sommaren. Awako har precis återvänt till Ghana efter två veckors provspelande för klubben och Mourinho verkade nöjd med det han såg. Awako säger också att han fått komplimanger av Figo, Ibrahimovic, Vieira samt Cambiasso. 19 åringen fångade Inters intresse efter flera fina insatser i ungdomsmästerskapen i Afrika , men även Tottenham och Chievo var intresserade.

Källa:
Calciomercato.com

Nyhetssvep 2 april

Mourinho har bestämt sig. Det blir Rene Khrin, Aiman Napoli och Luca Caldirola som flyttas upp till A-laget nästa säsong.

Nu när Alberto Aquilanis kontrakt verkar vara klart ökar oddsen för en värvning av Diego. Men om man skulle misslyckas med att värva brassen så är alternativet Gaetano D'Agostino i Udinese.

Intresset för Torinos vänsterback Matteo Rubin ökar och ynglingens agent ska inom kort ha ett möte med Torinos president Cairo angående en möjlig transfer.

Inter fortsätter att leta unga talanger världen över. Ebrima Bojang är den senaste att kopplas samman med de svartblå. Bojang är en 16 år gammal striker från Gambia som är gjuten i Gambias U17 landslag.



Dagens länktips:
Casinobonus - Hasardspel.com

Nyhetssvep 1 april

Tjugo miljoner euro. Det är summan Inter erbjudit Werder Bremen för mittfältaren Diego. Därmed verkar Inter ha tagit ledningen i kampen om brassen mot Juventus.

Daniele Galloppas agent har gått ut och sagt att sin klient gärna tar ett steg framåt i sin fotbollskarriär. Han säger också att Galoppa är värd 7-8 milj € och man inväntar ett samtal från de svartblå.

Stephane Dalmat, nu 30 år gammal,  har hamnat i blåsväder. I måndags blev han arresterad tillsammans med sin bror och sina vänner efter ett slagsmål när han festade i Paris.

Riccardo Meggiorini har gjort 14 mål denna säsong i Serie B för Cittadella. Idag har han i en intervju med sportal.it berättat att han fortfarande drömmer om att återvända till Inter. Han medger dock att han behöver förbättra sig på alla plan och att han kommer göra allt för att hålla Cittadella kvar i Serie B. "Meggiogol" erkänner också att hans idol är Julio Cruz eftersom att han är en komplett spelare som kan göra mål på alla sätt. Under hans sista tid i Inter lärde han sig enormt mycket av att få träna med spelare som Zanetti, Cambiasso och Adriano.

Moratti uppges ha kontaktat  "il credito sportivo", en bank som lånar ut pengar för idrottsrelaterade frågor, angånde sina planer för en ny arena. Därmed är det första steget taget...


Dagens länktips: Gratis lotto på nätet, nu kan man tydligen vinna bensin för 10 000 kr:
100% Gratis Lotto