Betyg Inter-Messina 4-0

Betyg Inter-Messina 4-0

Dagens transfersnack 30 Nov.

Idag skrivs det att Javier Mascherano kan vara på väg till blåsvart, om Moratti får som han vill. Det går allt annat än bra för innermittfältaren just nu i engelska ligan och West Ham och däför är en transfer inte helt osannolik.
Länk



Inter verkar vara nr 1 på att värva Gremios unga innermittfältare Lucas Pezzini, före Milan som också vill ha brassen. Om Inter köper honom så är det mest troliga att han blir utlånad till Empoli först, precis som Maxwell och Rincon (just nu i Empoli).
Länk

Inter har enligt sports.it gjort klart med Maribors målvaktstalang Belec. Målvakten kommer att börja lira för Primavera till våren.
Länk

Inter - Messina Coppa Italia

4-0, försvararnas kväll.
Burdisso, 1-0:


Mariano 2-0:


Andreolli 3-0:


Burdisso 4-0:

Dagens transfersnack 29 Nov.

Enligt tuttomercatoweb så är det spanska krislaget Real Sociedad ute efter vår mittback Burdisso.
Länk

Som jag skrivit tidigare så ska Inter värva en innermittfältare i Januari. De tre namn som diskuteras nu är
S.Almiron från Empoli, V.Grella från Parma och S.Barone från Torino. En av dessa lär värvas i vinter.
Länk

Brasiliens Inter, Internacional, har en mittfältare som vårt kära Inter är intresserade av, Maykon Vieira de Freitas. Han är född 1985 och spelar i mitten och till höger på mittfältet.
Länk
Info

Dagens transfersnack 28 Nov.

Adriano + 20milj euro för Buffon. Ja, ni läste rätt. Enligt italiensk media så har Moratti lagt ett sådant bud för att locka italiens bästa målvakt till blåsvart nästa säsong.
Länk Länk2 Länk3

Dagens transfersnack 27 Nov.

Utöver Higuain så är Inter intresserade av hans lagkamrat i River Plate, Fernando Belluschi. Den 23årige innermittfältaren som även kan spela på högerkanten tros kosta runt 8 miljoner euro.
LÄNK

Video

Palermo - Inter

0-1 Zlatan Ibrahimovic:
 
Vieira 1-2:
 

Dagens transfersnack26 Nov.

Manchester United sägs vara intresserade av Inters Goran Slavkovski. Svensken som är 17 år tros bli den nya Zlatan Ibrahimovic och Manchester vill mycket gärna köpa ynglingen, kanske redan i januari.
Länk


Tränarbyte?

Inte nu direkt, självklart inte. Men nästan alla italienska sportsiter skriver idag att när säsongen är över så kan det ske ett tränarbyte mellan Inter och Chelsea. Mourinho till Inter och Mancini till Chelsea.  Det har ju ryktats förut om att Mourinho är en tänkbar ersättare till Mancini om han inte lyckas vinna något (inte Coppa Italia) denna säsong. Samtidigt som Mancini har gått ut i pressen och sagt att han gärna tränar en engelsk klubb.
Länk1 Länk2  Länk3  Länk4  Länk5  Länk6

Ciao!

Dagens transfersnack 23 Nov.

Efter matchen igår så sade planens trollerigubbe Nani att han gärna skulle vilja spela för Inter, att det är en dröm för alla spelare men att han just nu bara tänker på sitt Sporting.
Länk

Ajax's mittback Z.Grygera kommer att lämna sin nuvarande klubb efter denna säsong. Om han själv får välja så är Italien hans framtida destination, då helst Inter eller Juventus.

Primavera och Allievi N

Inters primavera spelade 1-1 borta mot Cisco Roma i den italienska cupen för primavera. Målskytten för dagen blev vår svenske anfallare, Goran Slavkovski. Bra jobbat Goran! Målet kanske dyker upp här.


Laget under primavera, Allievi Nazionali, spelade 2-2 mot Reggina i serien. Båda målen gjordes av, enligt inters ungdomstränare Inters största talang Balotelli (född i Ghana och adopterad av italiensk familj). Den 16årige anfallaren har nu gjort 8 mål efter 9 seriematcher. Laget ligger på en andraplats i ligan, tre poäng efter Milan med en match mindre spelad. 

Inter - Sporting

Crespo 1-0:


Cambiasso gör comeback.

Dagens transfersnack 20 Nov.

Enligt sports.it så är Mancini och Inter intresserade av Chelseas ytter A.Robben.  Han har länge varit en spelare som Mancini gillar och nu när Mourinho och Robben är osams så kommer Inter göra ett försök att värva honom. Priset för holländaren är nånstans runt 25 miljoner euro.
LÄNK

Calciomercato skriver att Inter är intresserade av Lazios mittfältare S.Mauri.

Malouda till Italien? Varför inte? Inter... Precis så skriver Calciomercato på deras startsida..Intressant.
Länk

Inter - Reggina

Crespo 1-0:

Primavera: Inter-Chievo 1-0

Attila Filkor gjorde matchens enda mål i 90:e minuten mot Chievo. Den offensiva mittfältaren från Ungern har nu gjort mål i varje match han spelat. Maxwell och Andreolli lirade hela matchen. Frågan är om inte Maxwell är hel nu, och därför borde han inte vara med primavera. Slavkovski satt på bänken under hela matchen.
Inter: Tornaghi - Fautario, Andreolli, Esposito, Maxwell - Bolzoni (Marino 80'), Maaroufi, Puccio (Filkor 45'), Litteri - Ribas, Biabiani (Siligardi 66').

Målet dyker nog upp här ganska snart.

Dagens transfersnack 17 Nov.

Arda Turan? Nästa turk i Inter? JA TACK!
Galatasarays ytter kan vara påväg till Inter. Moratti var på plats och såg landskampen Italien-Turkiet, och han gillade vad han såg (utöver självmålet från Materazzi). Denna Arda Turan snurrade med Oddo flertalet gånger. Han är snabb, teknisk och har bra känsla i inläggen.
Här är en video från Liverpool-Galatasaray i CL för några veckor sedan:
http://www.youtube.com/watch?v=9KXU08vyLIM
Källa: Tuttomercatoweb

Idag skrivs det lite överallt att Roberto Carlos (ja ni läste rätt) kan vara på väg tillbaka till Inter redan i Januari.
Real sägs vilja byta vänsterbacken mot Adriano. Moratti, gör inget dumt nu!

Tuttomercatoweb skriver också att Torino vill ha Marco Andreolli, på lån. De vill även ha Alvaro Recoba.

Ny arena?

Massimo Moratti har idag gått ut och sagt att han verkligen vill bygga en ny arena till Inter.
Arenan ska då byggas i västra Milano, och ska vara klar om ungefär fem år. Detta skulle kosta runt 120 milj Euro. Enligt tuttomercatoweb som skrivit artikeln så lär arenan innehålla 60000 sittplatser. Moratti och hans personal sägs redan alltså ha börjat planera bygget. Jag själv hoppas att detta är sant, en ny arena vore underbart. Stadio G.Facchetti?
Forza Inter!

Dagens transfersnack 13 Nov.

Sports.virgilio.it skriver att Inter och Juve är intresserade att köpa David Villa från Valencia. Prislappen enligt websiten ligger runt 25 milj euro. Anfallaren har bråkat med tränaren och därför är nog inte denna övergång helt omöjlig, dock väldigt osannolik.
Länk:
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200646/cmc_103034.html

Samma källa uppger också att Inter är intresserade av Monacos innermittfältare Diego Perez som är född 1980 och har spelat för Monaco i tre säsonger. En övergång för Perez kan ske redan i Januari.
Länk: http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200646/cmc_103035.html

Enligt Calciomercato så kan det bli så att Beckham ersätter Figo Inters högerkant när säsongen är över.
Länk: http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=23502
 

Parma - Inter

Inter lyckades besegra Parma på bortaplan. Tardinispöket, Up yours! :) Zlatan nätade först, Budan kvitterade och Cruz avgjorde på stopptid. Forza Inter!

0-1 Zlatan:



1-2 Cruz:


Primavera: Milan - Inter 1-1

Inter lyckades förstöra Milan's segersvit men det blev ändå ingen seger för de blåsvarta. Försvarstalangen  Andreolli gav Milan ledningen genom ett självmål. Kvitteringen gjorde Ribas, som fortsätter att ösa in mål för primavera. Mer info kommer när inter.it skriver något om matchen.

Derby!

Adriano kan få chansen i derbyt imorgon, primaveraderbyt. Milan har efter 5 matcher 5 segrar och leder serien före Cagliari. Inter ligger på en 6:e plats med 7 poäng. Kan en Adriano i usel form göra mål på ett starkt primaveraförsvar? Det borde han kunna.
Milan står som hemmalag och matchen startar kl 12. Enligt tuttomercatoweb så ska coach  Mancini vara på plats och kolla om semestern han gav Adriano givit resultat.
Forza Inter!

Dagens transfersnack 10 Nov.

Ciljan Skjelbred, norrman, till Inter?  Enligt norsk press så ska Inter vara ute efter Rosenborgs 19åriga talangfulla  mittfältare. Skjelbreds kontrakt upphör i december 2007.
Här är länken:
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=42974
Hittade ännu en länk: http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200645/cmc_102901.html


Sergio Almiron, Empoli, har länge varit en som Inter haft ögonen på. Idag skriver calciomercato att argentinaren kan komma till klubben, redan i januari. Med tanke på att Inter saknar en kreatör på mitten låter detta rykte ganska trovärdigt.
Sen att han är från Argentina gör ju inte det hela sämre, har lär inte få några problem att komma in i laget.
Mittfältaren jagas även av Roma, Fiorentina samt Juventus.

Forza Inter!

Messina - Inter 0-1

Det blev seger mot Messi på bortaplan, Cruz nätade som vanligt. Tråkigt att det inte gick att se på matchen, inte på Tv eller internet. Mancini lät inte Goran Slavkovski hoppa in men Bonucci och Filkor fick lite speltid. Det enda tråkiga med matchen var väl att Choutos fick hoppa in. Vad gör den karln i Inter?
Han var jäkligt duktig på Championship Manager-spelen, Moratti sluta spela på datorn!! :) Målet:

Forza Inter!

Dagens transfersnack 8 Nov.

Sidney FC sägs ha kontaktat Coco angående en övergång för den skadebenägna ytterbacken, enligt tuttomercatoweb. Där kanske han får lira lite, istället för att ha semester i Milano året runt.

Ahmed Barusso, har varit ett namn för Inter ett tag nu. Mittfältaren som håller till i Rimini verkar dock nu vara på väg till lillsyrran Milan. Barusso har nyss råkat ut för ett brutet ben och kommer vara borta i några månader. 3 miljoner pund sägs vara prislappen.

Dags för Cupen!

Messina-Inter. Ska Inter vinna cupen för tredje året i rad? Nja, tveksamt. Milan lär storsatsa på den cupen denna säsong :)
Om jag vore Mancini så skulle jag låta spelare som Maaroufi, Slavkovski, M.Gonzales, Maxwell och Andreolli få spela 90 minuter i matchen. Sen borde även Sebastian Ribas, som öser in mål för primavera, få lite speltid i cupen. Cambiasso borde också få nån minuts speltid, fan vad man saknar den killen.
Mitt tips är 2-1 till Messina. Serie A´s skytteligaledare Rigano gör två mål, Cruz gör Inters mål.
Kick off 9 November var det visst. Forza Inter!

Transfersnack 7 Nov 2006.

Det senaste unga stjärnskottet från Brasilien, Kerlon, uppges vara ett namn för Inter. Enligt spelarens agent så är det främst italienska samt spanska klubbar som visat intresse för den offensiva mittfältaren, som är värd 7 miljoner pund. Kerlon har även en "egen" fint, sälfinten. Vill ni se den så bör ni ta en titt här: http://www.youtube.com/watch?v=b5LdH_km-_o
Att se en sådan talang i Inter vore en dröm, men när lag som Milan, Barcelona, Real Madrid är ute efter samma spelare blir det en hård kamp.

Cagliaris Canini, som jag nämnt tidigare, víll även Juventus värva och därför skrivs det i italien att Inter ska lägga ett bud som består av vänsterbacken Coco + pengar.

Sportchef M.Branca har även kommenterat ryktet om att Cassano skulle vara påväg till den fina sidan av Milano. Branca säger att han absolut INTE är intressant för vår klubb. Tack Inter!
Ciao!

Moratti president igen!

Japp, Massimo Moratti är president igen efter ett styrelsemöte idag. Moratti efterträder Facchetti som gick bort för inte så länge sedan. Hoppas inte att Moratti köper allt som andas, som han gjorde sist han var president. Inter är någorlunda stabila nu, förstör det inte nu Massimo!
Forza Inter!

Nya namn i innermittfältet?

Alberto Aquilani eller Daniele De Rossi? Enligt italienska sportsajter så ska Inter försöka värva någon av de två romaspelarna, då Inters mittfält saknar kreatörer i mitten.  Att Roma ska släppa en spelare som De´rossi har jag väldigt svårt att se. Det skulle kräva mycket stålar från Morattis enorma plånbok. Ett annat namn som nämns är Torinos Barone. Han ryktades vara på väg till klubben redan i somras men Torino vann den kampen.
Det sägs också att Cagliaris lovande mittback Canini finns högt upp på inters önskelista.
Källor: tuttomercatoweb, calciomercato. Forza Inter!

R.Madrid vill ha Stankovic ?

Enligt tuttomercatoweb så vill Don Capello köpa Stankovic, helst redan i Januari. Den formstarke serben har dock ett kontrakt till 2008 och jag kan inte tänka mig att Mancini släpper sin favoritspelare i januari eller till sommaren. Men Moratti kommer alltid vara Moratti...
Websiten som skrev detta rykte brukar oftast skriva en massa bullshit, detta verkar vara något i den stilen.
Länk:
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=42614
Ciao

Javier Zanetti målskytt!

Första målet för vår älskade kapten Zanetti på 3-4 år. Forza Capitano! Inter-Ascoli blev tillslut 2-0.

Milan - Inter 3-4!

Här är lite smått & gott från derbyvinsten, enjoy :)

Sjuka kommentatorer. Crudeli vs Rossi. Forza Rossi :)


Inters mål :)