Transfersnack 7 Nov 2006.

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Det senaste unga stjärnskottet från Brasilien, Kerlon, uppges vara ett namn för Inter. Enligt spelarens agent så är det främst italienska samt spanska klubbar som visat intresse för den offensiva mittfältaren, som är värd 7 miljoner pund. Kerlon har även en "egen" fint, sälfinten. Vill ni se den så bör ni ta en titt här: http://www.youtube.com/watch?v=b5LdH_km-_o
Att se en sådan talang i Inter vore en dröm, men när lag som Milan, Barcelona, Real Madrid är ute efter samma spelare blir det en hård kamp.

Cagliaris Canini, som jag nämnt tidigare, víll även Juventus värva och därför skrivs det i italien att Inter ska lägga ett bud som består av vänsterbacken Coco + pengar.

Sportchef M.Branca har även kommenterat ryktet om att Cassano skulle vara påväg till den fina sidan av Milano. Branca säger att han absolut INTE är intressant för vår klubb. Tack Inter!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att Cassanoryktes dementeras än en gång. Han har INGET att göra i Nerazurri.

Kerlon, visst. Tillväxtspotentialen finns där.

Io sono interista

2006-11-07 @ 18:07:17
Postat av: Ashoor Georges

Det sägs ju att Moratti vill köpa Messi?. 900 miljoner, vi pratar mycket pengar asså. Men i andra sidan så låter inte Barca Messi gå. Han har ju vart bäst i år där iaf. Men klart att man vill se messi i Inter:D // EN INTERISTA =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback