Bomben: Inter överens med Barca?Den spanska tidningen El Mundo Deportivo har gått ut med att Inter och Barcelona är överens om Zlatan Ibrahimovic. Priset? Samuel Eto'o plus 10 milj €. Sanningshalten i detta känns väl inte alltför hög med tanke på priset och man kan inget annat än hoppas att detta är rent skitsnack.

Förutom West Ham och Parma är även Tottenham intresserade av Luis Jimenez och uppges ha bjudit Inter 10 milj € för chilenaren. Stämmer den rapporterade summan så bör man inte ens tveka. Acceptera direkt!

Under en presskonferens inför Italiens match mot Nya Zeeland har Marcello Lippi avslöjat att Davide Santon kommer starta matchen, precis som mot Nordirland.

Iniesta: Grazie Inter. Ma...

För de få som av någon sjuk anledning trodde på halvguden Iniesta i blåsvart kan sluta drömma nu. Enligt dagens Cds tackade han för intresset men han vill inget annat än att stanna i hans Barcelona. Och vem kan klandra honom?

Samtidigt dyker det upp rykten om att Abramovich & Ancelotti vill erbjuda Inter tre spelare (Carvalho, Deco samt Drogba) för Zlatan. Dock känns det föga trovärdigt då man redan är överens med mittbacken och ett lån förväntas som sagt bli klart i veckan. Jag gillar Deco och hade gärna sett han i Inter då den typen av spelare behövs hos oss imo. Men det känns ju inte helt rätt att satsa på en gubbe heller. Jag hoppas att Mourinho ser Deco som en sista utväg om allt annat skulle skita sig när det gäller mittfältet.

Enligt firenzeviola.it är Pantaleo Corvino i Milano idag för att förhandla med Inter angående Felipe Melo. Fiorentinas intresse för Lecces Edinho kan mycket väl öppna en flytt för krigaren Melo. Frågan är dock hur och vad man tänker med i Interlägret. Behöver vi verkligen ännu ett psykfall på planen? Motta och Muntari kommer att få några onödiga utvisningar nästa säsong, det är redan skrivet i stjärnorna. Behöver vi ytterligare en sådan spelare? Samtidigt har Sneijders agent gått ut i media och sagt att hans klient vill stanna i den spanska huvudstaden. Det är tur att vi bara är i juni, annars hade jag blivit mörkrädd pga vår mercato.

"Quaresma dice no al Genoa" skriver Gazzettan idag. Dvs han tackar nej till Preziosi & Co, vilket glädjer mig då jag tycker att han är värd en riktig chans i Intertröjan. Med det menar jag att han bör få en riktig försäsong i benen och sedan x antal matcher innan vi dömer ut honom totalt.

Det var det...

Nu kör vi...

... igen.

Börjar med att hänvisa till en omröstning på Gazzetan om vem av debutanterna i Italien som imponerade mest mot Nordirland.

Efter 12500 röster i skrivande stund:
Santon 37%
Mascara 28%
Pellissier 18%
D'Agostino 13%
Marchetti 3%
Galloppa 1%

Rösta
här.

Italien spelade extremt oitalienskt med mycket fart och högt tempo. Det kanske är dags att byta några av gubbarna i det "riktiga" landslaget. Jag blev mest impad av Pasquale Foggia, vilken lirare! Skulle passa perfekt som högeranfallare i ett 4-3-3 system. Tittade du Mourinho? Han är ung, snabb, teknisk, italienare och bör inte vara alltför dyr. Att milanisti skulle bli rasande över att en milanprodukt hamnat i Inter skulle bara göra en sån värvning ännu bättre.