Iniesta: Grazie Inter. Ma...

Spela Casino - Nu €20 Gratis
För de få som av någon sjuk anledning trodde på halvguden Iniesta i blåsvart kan sluta drömma nu. Enligt dagens Cds tackade han för intresset men han vill inget annat än att stanna i hans Barcelona. Och vem kan klandra honom?

Samtidigt dyker det upp rykten om att Abramovich & Ancelotti vill erbjuda Inter tre spelare (Carvalho, Deco samt Drogba) för Zlatan. Dock känns det föga trovärdigt då man redan är överens med mittbacken och ett lån förväntas som sagt bli klart i veckan. Jag gillar Deco och hade gärna sett han i Inter då den typen av spelare behövs hos oss imo. Men det känns ju inte helt rätt att satsa på en gubbe heller. Jag hoppas att Mourinho ser Deco som en sista utväg om allt annat skulle skita sig när det gäller mittfältet.

Enligt firenzeviola.it är Pantaleo Corvino i Milano idag för att förhandla med Inter angående Felipe Melo. Fiorentinas intresse för Lecces Edinho kan mycket väl öppna en flytt för krigaren Melo. Frågan är dock hur och vad man tänker med i Interlägret. Behöver vi verkligen ännu ett psykfall på planen? Motta och Muntari kommer att få några onödiga utvisningar nästa säsong, det är redan skrivet i stjärnorna. Behöver vi ytterligare en sådan spelare? Samtidigt har Sneijders agent gått ut i media och sagt att hans klient vill stanna i den spanska huvudstaden. Det är tur att vi bara är i juni, annars hade jag blivit mörkrädd pga vår mercato.

"Quaresma dice no al Genoa" skriver Gazzettan idag. Dvs han tackar nej till Preziosi & Co, vilket glädjer mig då jag tycker att han är värd en riktig chans i Intertröjan. Med det menar jag att han bör få en riktig försäsong i benen och sedan x antal matcher innan vi dömer ut honom totalt.

Det var det...

Kommentarer
Postat av: Goran

Sköna nyheter! Tackar :DHärligt att RQ vill stanna o visa vem han är. Vi behöver inte Melo, ok han e grym men vi har 1000 spelare på hans position. In med offensiva spelare!

2009-06-09 @ 11:25:51
Postat av: Jeppe

Jag tror att detta kmr bli våra värvningar: Milito, Motta, Deco, Carvalho och Arnautovic.

På tal om Arnautovic, inget nytt eller?

2009-06-09 @ 11:27:20
Postat av: Mr T

Jeppe:

Det senaste är väl att han landar i Milano i veckan. Det bör bli klart inom kort.

2009-06-09 @ 12:12:44
Postat av: Jeppe

Mr T - E du Traversa eller bara nån annan som kmr o läser?Iaf Mr T: Tack så mkt. Hmm hoppas de stämmer den här gången...

2009-06-09 @ 12:46:08
Postat av: Mr T

Haha. Japp det är traversa här.http://www.chrisredford.com/wp-content/uploads/2009/05/mrt15.jpgMr T!

2009-06-09 @ 12:56:00
Postat av: Jeppe

Hehe aa jag vet vem Mr T är, men du kallade dig T eller Traversa förut. Fortsätt kalla dig Mr T, de skönt haha.Men bra att du fortsätter uppdatera, tack!

2009-06-09 @ 13:25:44
Postat av: Erik

"Min" mercato: Zlatan til Barsa, Eto'o og 50 mill euro til oss. Så invisterer vi de pengene i Ribery. Carvalho på lån. Arnautovic inn som 4. spiss. Bort med daudingene Vieira, Burdisso, Jimenez, Rivas etc. Quaresma (eller Mancini) kan få 1 sesong til.Vil ikke ha Deco, om ikke det er aller siste utvei som T sier. Trioen Chelsea byr fram er sterk, men anser ikke Deco for å være den spilleren som løfter laget helt fram i CL. Heller 1 superstjerne enn 3 klassespillere.Lagets fremste lagdeler neste sesong:Milito - Eto'o

Balotelli - Cambiasso - Zanetti/Motta - RiberyVil heller ha 4-4-2 enn 4-3-1-2, som jeg synes blir for smalt på midten. Med Ribery og Maicon på kanten blir det stort show! Både Ribery og Balotelli er såpass gode defensivt at de kan spille i en flatere 4-er på midten.

2009-06-09 @ 15:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback