Kort mercatoanalys

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Översatt från en intervju med Fifa-agenten Vincenzo Morabito på 24oredisport.

Frågan: Coutinho och Hernanes, två stora talanger varav den ena redan är klar för Inter och andra är snart där. Har du sett dem spela?

Morabito: De är fantastiska spelare båda två. Inter är helt klart en av de bästa klubbarna i världen på att hitta unga talanger. Jag blev framför allt imponerad av Coutinho, en ung spelare med en lysande framtid.

Mercatoanalys:
Pedullas avslöjande om Hernanes verkar sannerligen stämma. Inter fick en köpoption på mittfältaren när man lånade ut Adriano till Sao Paolo förra året och man utnyttjade den en dag innan den gick ut, dvs 1 maj.
Just nu är det galet många spelare som ryktas vara på väg till oss, allt är precis som vanligt. Diego känns förlorad, inte för att en del sajter idag rapporterat om en klar transfer till Juventus, utan för att han flera gånger uttalat sig positivt till en flytt till zebrorna. Tyvärr.
Sneijder är även han en intressant spelare som under de senaste dagarna ryktats vara på väg till oss. Kanon enligt mig, men frågan är om Real Madrid vill släppa honom. Om nu Inter, mot all förmodan, skulle värva holländaren under denna sommar kan man nog räkna med att de får en köpoption på Zlatan på köpet.
Det mest absurda ryktet kom dock igår. 40 milj € för De Rossi om Roma missar europacupspel nästa säsong. Visst, en fantastisk spelare men han är också en jubelidiot som fler än en gång uttalat sig illa om Inter när hans Roma inte vunnit.

Om jag var Moratti skulle jag lägga ett bud på Xabi Alonso, en mittfältare som faktiskt kan slå vettiga passningar och göra ett förtjänstfullt jobb på miten. Spanjoren skulle passa perfekt som en av de tre på vårt mittfält. Lägg till Sneijder om det är möjligt så har vi ökat kreativiteten och passningsskickligheten på mittfältet med 300%.
Quaresma, Jimenez, Vieira och Figo kan man skeppa iväg med gott samvete.

När det gäller anfallet har vi endast två säkra namn till nästa säsong, Mario och Ibra.
Cruz är påväg till Roms andra lag och Crespo bör inte få fortsatt förtroende. Tre platser ska alltså fyllas ut och förhoppnignsvis tar Acquafresca en av de kvarvarande platserna även om det inte ser ut så i dagsläget.
Missar Genoa CL-platsen så är Milito en Interspelare och Acquafresca förlorad. Ska man då satsa på ännu en ny anfallare eller ska man ge en till chans till Suazo samtidigt som man flyttar upp Destro eller Napoli?
Quagliarella har visat att han är redo för en storklubb och Cassano skulle nog Mourinho gärna värva.

Snart drar karusellen igång!

Kommentarer
Postat av: Smorgos

Ska bli riktigt spännande och se vilka rykten som blir verklighet. Vill gärna se Milito i Inter, dock vill jag inte skeppa iväg aquafresca. Mycket klurigt. Vill i vilket fall säga att citatet "Quaresma, Jimenez, Vieira och Figo kan man skeppa iväg med gott samvete." är klockrent! Det hade dock varit kul att se quaresma i form i blåsvart.

2009-05-08 @ 02:23:25
Postat av: Jonas

NeeeeeejInte Milito! Acquafresca!

2009-05-08 @ 11:40:21
Postat av: Interista-4ever

Klockren mercato-analys av dig, Traversa. Vilka nyheter! Tack så mkt :D

2009-05-08 @ 11:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback