Nyhetssvep 31 Mars

Spela Casino - Nu €20 Gratis

Pierluigi Casiraghis U21-landslag kommer att starta med en trident i anfallet med Giovinco, Acquafresca och Balotelli. Han anser att Balotelli mognat på sistone och det vore dumt att inte spela med en anfallare som kan avgöra en match på egen hand. Landslagscoachen svarar även på Marcello Lippis kommentar om att de unga stjärnskotten (Läs: Santon) inte är mogna för a-landslaget ännu. " Santon är bara 18 år och presterar mycket bra i en storklubb och det vore dumt att inte kalla dessa ungdomar redo för större uppgifter (Läs: landslaget).

Genoa
dementerar de uppgifter som Recalcati spred igår om en övergång för Milito till Inter. I en notis på den officiella hemsidan skriver man bl.a att inga förhandlingar har skett med Inter.

Maicon
missar seriefinalen mot Juventus då hans skada kommer att hålla honom borta från spel i ungefär en månad. Detta är dock inga säkra uppgifter och han kommer inom kort åka tillbaka till Milano för att undersökas av Dr Combi.

Maxwell
upplever nog inte sin bästa period i Milano nu. I januari blev han stoppad av polisen när han var på väg till Appiano Gentile och den gången hade han inget körkort på sig och nu tvingas han böta 6000 €.

Carlo Ancelotti har Berlusconi bakom sig och det hjälper honom mycket i italiensk media, säger José Mourinho i USA. Han säger också att Inter inte har detta skydd i media och det märks tydligt. Dock har han absolut inget problem med varken Ancelotti eller Berlusconi.

Länktips: Spela Med 5000 Kr Gratis - Gamblingonline.se

Kommentarer
Postat av: ddsadd

Bra nyheter!

2009-03-31 @ 15:33:10
Postat av: Smorgos

Riktigt nice med dagliga nyheter!

2009-03-31 @ 15:47:26
Postat av: Max

I det första stycket, menar du att det vore klokt eller oklokt? För både makes sense, fast på olika sätt =)

2009-03-31 @ 20:50:26
Postat av: T

Max: Tack. Det kan bli fel ibland när man uppdaterar bloggen och lyssnar på en galet tråkig föreläsning samtidigt. :-)

2009-03-31 @ 22:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback