Nyhetssvep 30 Mars

Spela Casino - Nu €20 Gratis

I Serie A finns många stora klubbar, säger Sergio Aguero till SKY efter Argentinas 4-0 vinst över Venezuela. Detta uttalande får SKY att spekulera i om Aguero verkligen stannar i Spanien till nästa säsong. Intresset finns, men frågan är om någon klubb har råd? Förutom City dvs.

Mourinho vill göra Inter mer Italienskt och nu har man enligt Corriere dello Sport vänt blickarna mot flera unga Italienska spelare. Den ena är Daniele Galloppa i Siena, en dynamisk mittfältare född 1985 som Inter länge varit intresserade av. Den andra är Andrea Poli i Serie B-klubben Sassoulo (utlånad från Sampdoria), som är en mittfältare född 1989 och spås en lysande framtid efter sina fina insatser i Serie B och även U21-landslaget. Den tredje ynglingen är Matteo Rubin (född 1987), vänsterback i Torino, som Inter länge haft ögonen på. En värvning av Rubin kan bli verklighet om Maxwell verkligen lämnar klubben.
Uppdatering: Corriere dello Sport uppger även att man är intresserad av G.Rossi i Villarreal och Quagliarella i Udinese. Lägg där till att minst en av Destro, Obi, Caldirola och Khrin ska flyttas upp i A-laget till nästa säsong.

Maicon ser ut att missa den svåra bortamatchen mot Udinese efter den skada han åtdrog sig i låret igår när Brasilien fick 1-1 borta mot Ecuador. Skadan inträffade i den 20e matchminuten när Maicon dundrade fram på högerkanten och slog ett inlägg. Tungt!

Roberto Mancini försökte värva Cassano innan han blev såld till Sampdoria berättar Inters förre tränare. Istället kom Mourinho och värvade Quaresma och A.Mancini...

Länktips: Jobb.nu

Kommentarer
Postat av: ForzaInter

Vad menar Aguero med "I serie A finns många stora klubbar"?

2009-03-30 @ 16:44:09
Postat av: Max

Tänkte också på det, det är en ganska långdragen slutsats av SKY. För vem kan säga emot ett sånt påstående?

2009-03-30 @ 17:46:58
Postat av: Jones

tycker det e intressant att inter börja få in mer italienska spelare i a-truppen.i dagsläget har vi balotelli,santon,bolzoni,materazzi,toldo,orlandonisedan kommer oxå acqua,viviano å kanske nån av destro,caldirola lr nån annan primaverakille.desutom ryktas rossi,cassano´m.fl va på väg

2009-03-30 @ 18:49:44
Postat av: Rikard

Det är tydligen ett rykte om att Diego Milito redan ska vara klar för oss. När jag kollade upp Luca Caldirola såg jag att han hade Diego Milito som vän på Facebook. Är det bara ett sammanträffande eller är jag något på spåren...?

2009-03-30 @ 20:20:34
Postat av: Rikard

Det går tydligen ett rykte om att Diego Milito redan ska vara klar för oss. När jag kollade upp Luca Caldirola såg jag att han hade Diego Milito som vän på Facebook. Är det bara ett sammanträffande eller är jag något på spåren...?

2009-03-30 @ 20:20:58
Postat av: T

Tycker också att det är långsökt av SKY. Men italienarna gillar ju att spekulera...Ang Diego Milito så kollade jag upp vad/vem källan var, det visade sig vara Recalcati på 24oredisport(han som kommenterar matcher för mediaset). Han har fel 95 av 100 ggr. Inget att lita på, även om jag inte skulle ha något emot en Milito bredvid Zlatan.

2009-03-30 @ 21:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback