U17: Dell'Agnello målskytt

Spela Casino - Nu €20 Gratis

Målskytten Simone Dell'Angelo.

Italienska U17-landslaget lyckades slå Frankrike med 2-1 idag efter att ha hamnat i underläge under den första halvleken.
Med två minuter kvar av första halvlek kvitterade Italien efter ett blåsvart samarbete. Lorenzo Crisetigs frispark hittade Dell'Agnellos panna och den viktiga kvitteringen var ett faktum. Italien tog sedan ledningen på straff genom Sini och gick därmed vidare till semifinal. Dell'Agnello var även nära på att bli tvåmålsskytt men hans volleyskott från nära håll gick över ribban.

Felice Natalino och Marco Ezio Fossati deltog också i matchen och alla interspelare spelade hela matchen.