Nyhetssvep 21 april

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Mr Överdos himself, Lapo Elkann, har gått ut och sagt att det är fel att straffa Juve pga de rasistiska sångerna. Han fördömer sångerna men säger också att Balotelli uppträdde felaktigt på planen. Fråga bara Legrottaglie, menar knarkaren.

Ernesto Bronzetti är stensäker på att Ibra stannar i Inter. Han menar att ingen klubb är villig att ge ut en sådan lön, och framför allt inte betala ut de 100 milj € som Zlatan kostar.

Enligt tmw har Inter bjudit 16 milj € för Gaetano D'Agostino och trots intresset från Napoli så föredrar mittfältaren Inter.

Den 5e maj kommer Abate framföra ett nytt lagförslag till fotbollen i Italien efter helgens händelser. Lagen ger poliser rätt att ingripa mot fotbollssupportrar när rasistiska sånger och slagord framförs på läktarna.

Den forme Inter-strikern Altobelli har sagt till Napolimagazine att Napoli bör köpa Julio Cruz till nästa säsong. "Cruz vet hur man avgör matcher, han tränar hårt och är en tränares dröm".Bingo Online - Bingosidan.com

Kommentarer
Postat av: Katastrof

Katastrof om de värvar D'Agostino

2009-04-21 @ 15:23:57
Postat av: Skumpan

Otroligt PINSAMT

2009-04-22 @ 01:10:23
Postat av: Skumpan

Otroligt PINSAMT om de värvar D´Agostino för 16 miljoner euro. När Diego finns att tillgå för 20-25 miljoner €! Vad väntar de på?? Lägg ett bud!

2009-04-22 @ 01:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback