Nyhetssvep 4 Maj

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Inter har tappat två placeringar på IFFHS's lista över världens bästa klubblag. Nu finns man på 14e plats och nu finns inget Italienskt lag i topp 10. Juventus är rankade som Italiens bästa (!) lag på en 12e plats och Milan återfinns på plats 32.

Filippo Inzaghi är säker på att Inter vinner ligan. Den formstarke anfallaren menar att det inte finns en chans att Inter tappar den ledning man har.

Hernan Crespo vill gärna stanna i Italien och Lazio verkar vara hans förstaval. Anfallarens fru är från Rom och därför skulle en flytt passa utmärkt. Ett möjligt problem är dock lönen, då han isåfall måste sänka sin lön rejält.

Inter är fortfarande intresserade av Jermaine Jenas samtidigt som Tottenham är ute efter Sulley Muntari. I januari försökte man byta till sig engelsmannen mot RQ men Harry Redknapp stoppade den affären och erbjöd istället David Bentley. Jenas själv är väldigt positiv till en ev flytt till Inter.

Kommentarer
Postat av: Max

Ingen Jenas till Inter! Vad har Muntari gjort för fel? Han har gjort en bra förstasäsong och har överträffat (mina) förväntningar.Serie A är inte bra för tillfället. Vi får hoppas att Mourinho och de andra tränarna fixar standarden plus att PLs skulder hinner ifatt dom.. =)

2009-05-04 @ 19:38:14
Postat av: Interista-4ever

Hahaha Juventus före än Inter? ETT SKÄMT!

O va fan ska vi göra med Jenas!? :S

2009-05-04 @ 21:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback