Transfersurr 24:e januari

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Enligt SkySport24 har Inter kommit överens med Betis ang. ett lån av Victor Obinna. De skriver också att det enda som fattas nu är spelarens godkännande.

Högt ansedda L'Equipe skriver att Dacourt är extremt nära en övergång till Bologna trots intresse från lag som Tottenham, Bolton, Newcastle, Torino och Parma.

Kontraktsförhandlingarna med Maxwell går inte som de ska. Agenten och Brancas möte ledde inte till någonting och nu uppges agenten erbjuda sin klient till Real Madrid.

Kommentar:
Why not? Obinna håller knappast Inter-klass idag och det känns ibland som ett hån att se Obinna spela istället för Balotelli. Killen har potential och med lite mer speltid i Spanien kanske han blommar ut till en vettig fotbollsspelare.

Dacourt vet att han inte har någon chans i detta Inter. Men man får inte glömma hans insatser i Intertröjan. Han gjorde aldrig bort sig och ett tag var han faktiskt enastående som städgumma på vårt mittfält, trots att de flesta interisti (inkl mig själv) trodde att den övergången var ett skämt.

Maxwell lär inte gå någonstans. Det är säkerligen bara agenten a.k.a pizzabagaren Raiola som försöker få ett så bra kontrakt som möjligt. Ständigt denne pizzabagare...





By the way. Ett tips, klicka på den översta bannern till vänster och registrera ett konto på Kingolotto. Det är 100 % gratis och det går att vinna relativt bra priser. Iofs har jag hittils bara vunnit en sketen penna men snart är PS3-konsolen min. :-)

Kommentarer
Postat av: Ojejej

Bra för Obinna o Dacourt men de om Max låter ej bra :(

2009-01-24 @ 14:57:30
Postat av: Traversa

Inget att oroa sig för. Raiola är en pajas och jag tror knappast att Max vill spela i något annat lag än Inter idag.

2009-01-24 @ 15:01:27
Postat av: hajde inter!

tycker inte att obinna är så dålig, då han sliter som en häst i de flesta matcherna, och i vissa lägen då mittfältet inte funkar, så är det han som går ner o hämtar bollar.

2009-01-24 @ 15:17:22
Postat av: Anonym

Visst, han sliter väldigt mycket. Men hur mkt får han och laget ut av det? Det slutar oftast i misslyckade passningar och dribblingsförsök. Dock tror jag på honom i framtiden. /Traversa

2009-01-24 @ 15:53:51
Postat av: Max

Obinna sliter mycket men hans förstatouch är inte kul att se och hans dribblingar är oftast inte lyckade, hans explosivitet kan dock hjälpa Inter.

Maxwell ska stanna, tycker att Raiola verkar vara Morattis värsta mardröm..

För verkligen hoppas att han aldrig får ta hand om Balotelli, även om hans agentbröder inte är så roliga dem heller.

2009-01-24 @ 17:23:59
Postat av: R

Ja, alla dessa agenter som förstör mer än de gör någon som helst nytta.

2009-01-24 @ 19:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback