Sebastian Giovinco talar ut ...

Spela Casino - Nu €20 Gratis
"Ci sono delle gerarchie che devono essere rispettate. Per adesso sono io ad occuparmi dei calci di punizione e dei rigori; solo quando non mi sentirò sicuro delle mie possibilità darò spazio ad altri per calciarle".

"Hierakin i laget måste respekteras. Just nu är det jag som tar hand om frisparkarna och straffarna. Bara när jag känner för det, så kommer jag låta andra spelare ta dom."
- Sebastian Giovinco om Balotellis framfart samtidigt som han försvarar sin roll som "superstar".

Fritt översatt av mig själv.

Källa: Goal.com's italienska sektion.

Kommentar: Efter endast en match för Mario så verkar Giovinco blivit avundsjuk nu när han inte är det enda stjärnskottet i U21. Ni som såg matchen mot Grekland missade väl inte att Giovinco många gånger valde att gå själv istället för att passa Balotelli som hade mycket mer yta och bättre lägen. När det gäller frisparkarna så fick inte Balotelli ta en enda, trots att han var där och diskuterade med "stjärnan" Giovinco vid varje frispark. Detta trots att Balotelli några gånger själv fixade frisparkarna.

Kommentarer
Postat av: LSE

För alla som såg Giovincos frisparkar mot Grekland, är det uppenbart att Casiraghi bör fixa fram en ny frisparksskytt. Sämre kan det inte bli.



2008-09-08 @ 13:33:11
Postat av: Traversa

@ LSE



Precis! Det är ju bara en tidsfråga innan Mario gör sitt första frisparksmål i A-laget. Doni har väl fortfarande ont i handen?



Grande Mario!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback