14 talanger uppkallade till landslag

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Italien U19: Davide Santon, Jacopo Fortunato.

Italien U17: Felice Natalino, Alberto Gallinetta, Marco Ezio Fossati, Simone Dell'Angelo.

Italien U16: Edoardo Zita, Raffaele Di Gennaro, Jacopo Galimberti, Andrea Romanò, Simone Pasa, Lorenzo Crisetig.

Tjeckien U17: Milan Jirasek, Marek Kysela.

Kommentar: Härligt att det finns så många talanger i ungdomsleden. Upp till klubben att ta hand om dessa på bästa sätt. Med tanke på att nästan alla ungdomslag vinner sina serier så borde vi ha tillräckligt duktiga ungdomar för att kunna slussa upp minst en spelare varje säsong till a-laget från primavera. Enligt snubbarna på interfans-forumet så ska denna Marco Ezio Fossati vara ett mycket stort framtidslöfte.

Källa: Inter.it


Kommentarer
Postat av: Karder

Inter har alltid haft valdigt lovande ungdomar. Problemet har varit att de senaste arens tranare har varit sapass pressade att de knappt vagat spela de. De har vetat att de kommer fa sparken om de inte vinner.



Men nu nar Moratti veeeerkar ha mognat (tamejfan pa tiden med tanke pa hans alder)sa kanske vi far se 3-4 ynglingar visa framfotterna i ar.



hoppas hoppas

2008-09-18 @ 22:29:40
Postat av: Traversa

@ Karder



Jo, det har du rätt i. Som du säger så har Moratti mognat och då det råder harmoni i klubben så är chansen stor att vi får se några slussas upp i a-laget.



Vore gött om avancemanget i CL säkrades så tidigt som möjligt. Då lär vi se Santon från start, om man får tro José efter hans senaste intervju.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback