Vilket jävla skämt

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Juventus fans hånar Zlatan och får böter. Inters fans hånar staden Napoli och curva nord blir stängs av en match? Vad är det för jävla sätt? Som vanligt kommer Tjuvarna från Turin billigt undan. För varje dag som går så blir man mer och mer äcklad. Chiellini blev inte avstängd efter sin armbåge mot Zlatan i derby d'italia. Vad tror ni att Zlatan skulle få för straff om han armbågat Chiellini? Minst två matchers avstängning, utan tvekan. Hade Kungen Materazzi gjort  det så skulle det bli MINST tre matcher men hade Blatter fått välja så skulle det bli fem matchers avstängning.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/italien/article1286975.ab

---------
Synd att Frankrike tog sig till EM på Skottarnas bekostnad. Det är ju en skam att en person som Domenech ens får vara inblandad i sporten. Varje vecka snackar han en massa bullshit Italien, det bara fortsätter och fortsätter. Skönt att Gattuso ryter till i pressen och hånar honom offentligt, mer sånt tack.

Även Engelsmännen ser ut att gå vidare, tyvärr. Världens mest överskattade landslag? Får hoppas att Portugiserna återigen slår ut sparka-och-spring-laget.

---------

Kommentarer
Postat av: Svensson

Korvnäsan fick sig en armbåge haha.
Tur Vi slipper honom

2007-11-20 @ 08:31:59
Postat av: Napoli_jkpg

Håller med dig, helt sinnessjukt. Italiensk fotboll skulle må bra av att göra en rejäl rensning högt upp i leden. Straffsatserna är pinsamma. Exemplet du nämnde är ett bra exempel. Napolis supportrar hade en banderoll som hånade förbundet "Ni är dumma i huvet allihopa" har jag för mig att det stod, straffet; Böter + 1 match helt utan publik! Matchen, mot Genoa hade förmodligen blivit utsåld då klubbarna sedan 80-talet är vänner.. Men som sagt, alla är inte lika inför förbundet!

2007-11-20 @ 13:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback