Miguel Veloso? Slavkovski till Grekland?

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Miguel Veloso? Yes please. Corriere dello Sport's framsida har rubriken "Inter su Veloso". Är det Figo som kan ha tipsat Moratti om denna talangfulla mittfältare? Tittade på Portugal-Armenien när det var klart att Spanien skulle vinna mot Sverige. I ett blekt Portugal som inte förtjänade att vinna hemma mot Armenien (!) så var Veloso en av få portugiser som gjorde något vettigt under matchen. Han var överallt på plan och visade sig ha en känslig högerfot också. Väldigt intressant spelare från talangfabriken Sporting. Han kan även lira som mittback och det lär ju bara göra Mancini mer intresserad av honom. 21 år gammal och jagas av många storklubbar, bland annat Man Utd.
Imorgon möter Portugal Finland och jag hoppas att man får se honom spela från start igen.

http://goal.com/it/Articolo.aspx?ContenutoId=487002

------------

Adriano då? Santos, Arsenal, Sao Paolo och Bremen uppges vara intresserade. Om jag vore Moratti så skulle jag rea ut honom till Bremen för att lättare kunna köpa kungen Diego.

------------

Tack gode Gud att Cambiassos skada inte är allvarlig. Hjärtat stannade när jag läste att han blev utburen på bår, vilken jävla lättnad.

Chivu har också "skadat" sig. Känns mer som att de ljuger för att han inte ska användas i den betydelselösa matchen imorgon.

Inga mer skador tack!

-----------

Inter kan tänka sig att skeppa iväg Slavkovski till Grekland och Panathinaikos. TMW skriver inte om det gäller ett lån eller en permanent transfer nu i Januari.

-----------

Vad mer? Blir det något Intermål i landskamperna så lägger jag upp det här samma kväll.

Forza Inter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback