Transfersnack V.50

Spela Casino - Nu €20 Gratis
Senast uppdaterad 14 December

Spanska Sevilla är ute efter Maxwell och Inter har svarat att de kräver Maresca i utbyte.

Länk

Nästa spelare som det ryktas om till mittfältet är Torinos Rosina, som har varit väldigt bra den första delen av säsongen.
Länk

Många klubbar jagar Marco Andreolli, som Inter gärna släpper på lån resten av säsongen. De intresserade klubbarna sägs vara Torino, Chievo, Sampdoria, Reggina och Genoa.
Länk

Inters tv-sända talangjakt i Argentina är över. Vinnaren till provspel med klubben med chans till kontrakt blev den 17 årige innermittfältaren Pablo Podio. Pablo kommer till Milano i Februari för att visa upp sig. Pablo utsågs som vinnare av den framgångsrike talangscouten Jorge Griffa (upptäckt spelare som Batistuta, Sensini, Balbo, Samuel, Burdisso, Maxi Rodriguez och Gago).
Länk 

Inter ser ut att vinna dragkampen om Gremios 19 årige innermittfältare Lucas Pezzini. Både At Madrid och Milan har visat intresse för honom. Om en transfern blir av så kommer Inter att låna ut Lucas till Empoli i januari, som man gjort med t.ex Maxwell.
Länk
Lucas Pezzini Leiva

Ett annat namn som nämns i italiensk media är Sportins offensive innermittfältare Joao Moutinho. Tydligen som blev man imponerad av det man såg i matcherna mot Inter.
Länk

Suazo till Inter? Det kan hända redan i januari. Moratti vill förstärka truppen inför slutspelet i Champions League. En eventuell transfer skulle kosta Inter 9 miljoner euro för den vindsnabba anfallaren. Milan har länge visat intresse för Suazo.
Länk Länk2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback